Vervolgcursus 2022-23

Je hebt je jaaropleiding permacultuur (recent of lang geleden) afgerond, maar je hebt er nog lang niet genoeg van, wat nu ?

Welkom in het vervolgjaar! Dit is een vervolgcursus in een groep met mensen die de jaaropleiding/PDC+ al hebben gedaan, en samen verder willen leren. De groep is bewust klein (6 à 12 mensen) en komt 6 keer per jaar bijeen. Net als tijdens de jaaropleiding permaculltuur is er elke dag een dagthema, zijn de meeste bijeenkomsten op de centrale plek, gaan we soms op excursie en kan er eens een gastdocent zijn.
De dagthema’s zijn nu echter niet tevoren bepaald. Ik verzorg de eerste lesdag en tijdens deze dag gaan we samen aan de slag met het programma van de volgende dag, en haal ik ideeen op voor de invulling voor de rest van het jaar zonder dit al helemaal vast te leggen. Ik kan je van deze cursus dus niet tevoren een programma opsturen of vertellen wat we precies gaan doen. Daar moet je wel tegen kunnen.
Het vervolgjaar is wel geschikt om zoals diverse oud cursisten dat zo mooi zeggen “weer even dat gevoel te krijgen” , en/of je kennis op te frissen, terwijl je deze uitbreid, en we het goed hebben samen.
De lesdagen zijn weer van half elf tot vijf met een potlucklunch tussen 1 & 2.

Vele vriendelijke groene groeten, Maranke Spoor

Start in December 2022
eindigt November 2023
Dag 1 ~ 10-12-2022
Dag 2 ~ 04-2-2023
Dag 3 ~ 8-04-2023
Dag 4 ~ 10-06-2023
Dag 5 ~ 23-09-2023
Dag 6 ~ 18-11-2023
Kosten: voor deze cursus gelden 3 tarieven, 750, 600 & 450 florijn, euro mag ook en je mag zelf kiezen welk tarief voor jou passend is, met als uitgangspunt wel, dat wie de cursus door een (grotere) werkgever vergoed krijgt in het hoogste tarief valt. De groepsgrootte is heel sjiek, nog wat kleiner dan bij de jaaropleiding permacultuur gebruikelijk is: zo rond de 8.
De betaling (bij voorkeur in Florijn) kan naar de florijnrekening van Stichting Permacultuur Onderwijs op www.betalenmetflorijn.nl. Daarnaast is betalen in euro ook mogelijk; je ontvangt de nodige informatie na aanmelding.

E-mail: info@permacultuuronderwijs.nl