Eboek ‘Permacultuur, wat is dat?!’

Maak kennis met permacultuur in het eboek Permacultuur, wat is dat?! van ervaren permacultuurdocent Maranke Spoor!

Voor een indruk van dit boek laten we graag een lezer aan het woord. Dick Verheul van www.omslag.nl schreef kort na verschijnen deze review:

De titel van het nieuwe gratis e-boek, geschreven door permacultuurdocente  Maranke Spoor van Stichting Permacultuur Onderwijs, zegt precies wat het is: ‘Permacultuur, wat is dat?!’ Zelf heb ik er jaren over gedaan aleer ik een beetje in de gaten kreeg wat permacultuur inhoudt. Wat zou ik toen blij zijn geweest met dit duidelijke compacte boek! Alle principes worden behandeld. In de laatste paginas van het boek staat wat extra informatie over permacultuur en het aanbod van Stichting Permacultuur Onderwijs, en ook dat is interessant om te lezen. Het is veel meer dan je zou verwachten van een gratis boek. 

Maranke Spoor: Permacultuur, wat is dat?! Stichting Permacultuur Onderwijs, Utrecht 2015. [Eboek: pdf] 57 pag. Gratis te downloaden via www.permacultuuronderwijs.nl (vrijwillige bijdrage welkom op NL58 RABO 0347 3714 34 t.n.v. Stichting Permacultuur Onderwijs of t.n.v. SPO in CircuitNederland.nl).

Op zoek naar Nederlandstalige gedrukte boeken over permacultuur? Kijk dan eens hier: Herstellende landbouw: Agro-ecologie voor boeren, burgers en buitenlui en hier: Permacultuur in je moestuin.

20150324 Voorpagina ebook_125_2

Het eboek ter waarde van €12,50 (of… ?) staat u kosteloos ter beschikking voor persoonlijk gebruik, na aanmelding voor onze Permacultuur-Seizoenstips via onderstaand formulier.

Schrijft u zich in voor onze Permacultuur-Seizoenstips?

U ontvangt per omgaande een link voor uw download van het eboek ‘Permacultuur, wat is dat?!’
(In sommige gevallen kan dit mailtje in bijv. de spambox terechtkomen.)

Lukt er iets niet, dan mag u ons gerust een mailtje sturen.

* Uw e-mail-adres hebben wij nodig voor het verzenden; overige gegevens kunt u naar eigen keus invullen…

 

 

 

Voorkeur e-mail-opmaak (html is mooi opgemaakt)

 

Na de bevestiging vanaf uw e-mail-adres komt u op een pagina met de link naar uw download van het eboek.

De Seizoenstips verschijnen circa 1 keer per Seizoen.