Waar

Hebt u een vraag of een idee, schrijft u ons dan graag op info@permacultuuronderwijs.nl

KvK-nummer: 58287493

De stichting is gevestigd te Amersfoort

Btw-identificatie-nr.: NL852966398B01


Kleinere donaties zijn welkom.
De Stichting vaart bewust ongesubsidieerd.


Bank (iban): NL58 RABO 0347 3714 34

U kunt bij ons betalen met Florijn (https://betalenmetflorijn.nl/). Florijn is een rentevrije munt, waarmee een eerlijk geldsysteem een kans krijgt. Over de Florijn hebben we ook enkele blogberichten gepubliceerd waaronder deze getiteld ‘Aanvullend en Alternatief geld werkt’.
Logo Florijn


Sinds jaar en dag zijn we aangesloten bij de Blije Bank, daarna Blije B oftewel B of Joy geheten (deel van United People Foundation). We schreven er weleens over in de Permacultuur-Seizoenstips. Deze beweging kent ook een munt, de URA. (De Ura is overigens uitwisselbaar met de Florijn. Waarschijnlijk kunt u in de toekomst ook direct met de URA betalingen met ons uitwisselen.)
Logo Blije B


Wij zijn ook al heel lang aangesloten bij Social Trade Circuit Nederland, dat tegenwoordig United Economy heet. U kunt bij ons betalen met bijbehorende credits (termijn-euro’s). Zie de website van Social Trade, het vroegere Aktie Strohalm, een milieu-organisatie die zich is gaan richten op het vergroenen/veranderen van de economie omdat ze zagen dat daar een bottleneck zit.
Logo United Economy


Wij zijn aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij: “In deze uitdagende tijd zijn steeds meer van ons op zoek naar verbinding. Keuze Vrij Bij Mij zet zich in voor een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Waar je vrije keuze hebt en houdt over jouw lichaam en gezondheid. En waar we onze deuren altijd voor elkaar open houden.” www.keuzevrijbijmij.nl
Logo Keuze Vrij Bij Mij

Cultiveer diversiteit